ACTIE TEAM BUILDING

Ga de uitdaging aan!

“Actie Team Building” bestaat uit een selectie van activiteiten voor wie een avontuurlijke dag wil beleven. De deelnemers bevinden zich in ongewone situaties waarbij ze geconfronteerd worden met moeilijke obstakels. Sommige teams zullen samen moeten werken om een moordenaar te vinden, andere teams gaan samen het avontuur aan tijdens het raften. Voor de echte avonturiers zijn er ook uitdagingen om te overleven in de natuur.

Wat zijn de pluspunten van Actie Team Building?

Ten eerste zijn onze activiteiten vooral bedoeld om op een leuke manier tijd met je collega’s door te brengen waarbij de relaties in het team worden versterkt. De deelnemers moeten bepaalde taken afwerken waarbij deze niet voltooid kunnen worden zonder samenwerking, rolverdeling, een goede organisatie en goed leiderschap.

TeamWorking heeft al jarenlang ervaring met het plannen en organiseren van “Actie Team Building” activiteiten in Italië en in het buitenland. Frankrijk, Duitsland, Spanje, Zwitserland zijn enkele voorbeelden van landen waar wij al onze team building projecten uitvoeren. We kunnen activiteiten voor kleine, gemiddelde en grote groepen organiseren (tussen de 4 en 500 personen).

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Ons Actie Team Building formaat

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.