Ferrari Experience, de beste ervaring ooit!

Ferrai incentiveWanneer je het hebt over Ferrari heb je het over een Italiaanse mythe, iedereen zal jaloers op je zijn!

Het besturen van een Ferrari is een buitengewone ervaring waarbij je het beste van het beste hebt qua technologie, schoonheid, macht en klasse.

Het enige wat jullie hoeven te doen is in de cockpit te zitten, je riem vast te doen en het pedaal in te trappen! Natuurlijk worden jullie begeleid door onze piloten.

Ready, Set, Go!

Wij bieden en speciaal programma aan: de  “Ferrari Experience”,  waarbij we ritten op straat of ritten op een circuit organiseren met de Ferrari’s die voor jouw team zijn geselecteerd. Doordat wij een overeenkomst hebben met een dealer, kunnen we jullie de nieuwste en meest exclusieve Ferrari’s laten testen. Voor de veeleisende onder jullie hebben we ook de mogelijkheid om de “Ferrari Experience” aan te bieden in Ferrari World in Abu Dhabi (UAE)!

Of het nou is om loyaliteit te tonen aan je cliënten of om je werknemers te motiveren, het gaat hier om een ervaring voor mensen met een streepje voor!

Wat houdt de “Ferrari Experience” in?

We bieden een rijke ervaring aan, waarbij wij de veiligheid natuurlijk garanderen. De dag zal verdeeld zijn in een stukje theorie, maar er zal natuurlijk ook gereden worden.

Het rijden is natuurlijk het leukste gedeelte van de dag! Na de inleiding mag je met verschillende Ferrari’s de uitdagende parcours gaan afleggen om zo onvergetelijke uren te beleven. Het is mogelijk om wedstrijden te houden of om een tour te doen langs mooie plekken terwijl jullie de prestaties van de Ferrari’s uittesten.

De dag zal worden afgesloten met een borrel op een prachtige locatie!

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.