De baan op!

Dit is een van de activiteiten die het meeste adrenaline in je opwekt en het is niet alleen leuk voor mensen die gepassioneerd zijn van auto’s! We bieden uitzonderlijke races aan tussen teams, die voor een geweldige dag zullen zorgen! Het is een ideale activiteit om mensen bij elkaar te brengen.

Een activiteit waarbij de vaardigheid van de coureur op de proef wordt gesteld. De deelnemers kunnen ervaren hoe het is om een autocoureur te zijn en leren om te gaan met onverwachte wendingen. Plezier en de teamspirit staan voorop!

Een voor allen, allen voor een!

Door deze speelse ervaring krijgen we meer inzicht in de dynamieken van het team. In de opzet van deze activiteit is het belangrijk dat men als team een resultaat behaald. De snelle coureurs zijn dus niet per definitie de winnaars. De samenwerking in de groep zorgt soms voor grote competitie, maar dit is niet nadelig voor het groepsgevoel.

De deelnemers moeten net als in een echte wedstrijd  strategisch te werk gaan.

Vaardigheden die van belang zijn: samenwerking, de wil om te winnen, enthousiasme, planning en strategieën. “Go Kart Race” kan jullie helpen de motivatie van het team te versterken en de communicatievaardigheden te verbeteren.

Grand Prix

Er worden verschillende sessies gedaan op verschillende niveau’s, waarbij de coureurs worden ingedeeld op basis van de race uitslagen. Ook al is er veel competitie tussen iedereen, op deze dag zal de aandacht voornamelijk gaan naar het hele team. Aan het eind zullen er prijzen worden uitgereikt en vieren we deze geweldige dag met champagne voor iedereen!

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.