Actief Schilderen!

Het hoofddoel van “Actief Schilderen” is het uitdrukken van creativiteit. Het is een activiteit die flexibel kan worden ingezet; het schilderen kan georganiseerd worden tijdens bijvoorbeeld een conventie of een team building dag.

Wat bedoelen wij met creativiteit? 

Het gaat hierbij om een ervaring die je de mogelijkheid biedt om een andere manier van denken te ontwikkelen, waarbij je creativiteit wordt versterkt en je leert om nieuwe ideeën te vormen.

Kijk hieronder onze video!

Actief Schilderen van Team Working op Vimeo.

Kunst geeft de mogelijkheid tot het uiten van je emoties en gevoelens en laat mensen hun ideeën en visies delen met anderen. Bij deze activiteit komen verschillende onderdelen aan bod: van schilderijen maken en objecten beschilderen tot body painting en mozaïeken schilderen. Deze activiteiten dagen je allemaal op een andere manier uit en zo heeft elke deelnemer de kans om zijn eigen creatieve vaardigheden uit te testen. Het “Actief Schilderen” is een uitstekende mogelijkheid om ruimte te geven aan de creativiteit en verbeelding. Het belangrijkste doel van deze activiteit is om een thema op je eigen manier vorm te geven. Het vergelijken van de uiteindelijke kunstwerken geeft de deelnemers nog meer motivatie om hun best te doen in deze activiteit en zorgt meteen ook voor nog meer plezier!

Voor wie is deze activiteit geschikt?

Het bijzondere van deze activiteit is dat mensen die geen artistiek talent denken te hebben toch een mooi kunstwerk kunnen neerzetten. Door de motiverende context waarin de activiteit plaatsvindt verbeteren zij hun creatieve vaardigheden, wat een waardevolle toevoeging is voor het team.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.