CULINAIRE TEAM BUILDING

Een reis door de internationale keuken

De deelnemers van onze “Culineare Team Building” activiteiten moeten uitdagingen aangaan in de keuken. Uitgerust met alle benodigde instrumenten en verschillende ingrediënten gaan ze aan de slag als echte ervaren koks om het menu van de dag te bereiden!

Onder begeleiding van een echte Chef, Maitres Chocolatier of een ervaren Barman, wordt elke activiteit een geweldige ervaring. Het chocolaatjes maken, taart versieren, het maken van een cocktail of het bereiden van sushi zijn maar enkele voorbeelden van wat we te bieden hebben voor jullie team!

Verbeter het groepsgevoel terwijl je kookt!

Onze “Culinaire Team Building” activiteiten hebben niet alleen te maken met koken. Het belangrijkste doel is namelijk om mensen samen een fijne tijd te laten doorbrengen. Geen moordende competitie, alleen plezier en veel positieve energie! Al jaren lang is eten en alle activiteiten die hiermee te maken hebben een krachtig middel om mensen samen te brengen! Onze “Culinaire Team Building” is hiervan het bewijs!

Culinaire Team Building voor iedereen!

Geliefd door mensen die gepassioneerd zijn door eten, maar ook gewaardeerd door mensen die er niet elke dag mee bezig zijn. Het is een buitengewone manier om je collega’s beter te leren kennen en sterke relaties op te bouwen. Het is ook een ideaal instrument waarmee je het succes van het bedrijf kunt vieren en waarmee je de werknemers kunt bedanken.

Wat zijn de pluspunten van Culinaire Team Building?

  • Communicatievaardigheden ontwikkelen
  • Het vergroten van de productiviteit
  • Vertrouwen en persoonlijke relaties creëren
  • Verbeteren van de creativiteit

De Culinaire Team Building activiteiten bieden een groot aanbod aan mogelijkheden.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

En na het diner? Hier is onze meest bedwelmende activiteiten!

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.