Sushi Maken

Tijdens het “Sushi Maken” wordt je meegenomen op een culineare reis naar Zuidoost-Azië. Deze culineaire activiteit is niet alleen bedoeld om de tradities en technieken van het bereiden van sushi onder de duim te krijgen. Maar het is ook een uitstekend middel om relaties te ontwikkelen, de creativiteit te verbeteren, mensen te motiveren, een teamgevoel te creëren maar bovenal een fantastische dag met je team te beleven.

Om aan deze culinaire reis te kunnen beginnen, wordt er eerst uitleged wat “sushi” nou eigenlijk is en waar het vandaan komt. Hoe wordt je een echte sushi-meester? En waarom is het moeilijk voor vrouwen om een sushi-meester te worden? Wat zijn de hoofdregels van “sushi savoir vivre”? Dit zijn slechts enkele vragen aan welke we antwoord zullen geven terwijl wij experimenteren met deze exotische ingrediënten. We zullen compleet nieuwe smaken ontdekken. Het resultaat zal verrassend en verrukkelijk zijn!

“Sushi Maken” is een culineare activiteit die veel nieuwsgierigheid en interesse opwekt. Wil je weten waarom? Beleef dan deze orginele en overheerlijke ervaring met ons!

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.