URBAN GAME: SCHATTENJACHT TEAM BUILDING

We gaan de stad veroveren!

Onze team building activiteit “Schattenjacht” is een compleet nieuwe manier om de mooiste steden van Italië en van de wereld te leren kennen!

Tijdens deze activiteiten kunnen de deelnemers:

  • een avontuur beleven
  • de mysteries en geheimen van de stad ontdekken
  • leuke activiteiten ondernemen
  • een groepsgevoel creëren
  • artistieke en culturele aspecten van plekken leren kennen

Onderverdeeld in teams gaan de deelnemers verschillende uitdagingen aan waarbij ze de historische, culturele en artistieke aspecten van de stad leren kennen. Een andere optie is om een tour te organiseren die compleet gepersonaliseerd is, waarbij de activiteit in samenwerking met het bedrijf wordt samengesteld.

“Schattenjacht” zorgt ervoor dat de deelnemers moeten samenwerken, contact moeten zoeken met de lokale bevolking, zichzelf moeten uitdrukken en het meest belangrijke: dat ze hun collega’s beter leren kennen.  De combinatie van al deze aspecten resulteert in een intensieve en leuke ervaring!  

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Bij deze activiteit is oriëntatievermogen en probleemoplossingsvermogen erg belangrijk!

Door de speciale opzet van deze stadstour kan het team de stad verkennen op een ongewone en leuke manier. De teamleden werken samen om de intensieve en moeilijke opdrachten tot een goed einde te brengen. Er zijn verschillende activiteiten om uit te voeren, uitdagingen om aan te gaan en leuke spelletjes! Dit alles levert de teams punten op. Wie de meeste punten heeft behaald maakt de grootste kans om de schattenjacht te winnen.

De wedstrijd kan ook in verschillende etappes worden ingedeeld, waarbij tussen de opdrachten door de mogelijkheid wordt geboden om typische locale gerechten te proeven en de cultuur hierdoor beter te leren kennen.

We bieden “Schattenjacht Team Building” aan in verschillende steden zoals: Milaan, Venetië, Rome, Florence, Barcelona, Praag, Dubai, Istanbul en Malta.

Bekijk hier onze Schattenjacht Team Building activiteiten:

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.