Schattenjacht in Istanbul

 

We gaan het Midden-Oosten verkennen!

Urban game IstanbulIstanbul is door zijn oogverblindende charme één van de vijf meest bezochte vakantiebestemmingen. Door de invloeden van verschillende culturen: de Romeinen, Bizantijnen, Latijnse volkeren en het Ottomaanse Rijk kent Istanbul een unieke geschiedenis. Deze eigenschappen zullen ervoor zorgen dat de “Schattenjacht in Istanbul” een onvergetelijke ervaring zal zijn!

Ons avontuur bestaat deze keer letterlijk uit het vinden van een schat. Istanbul heeft veel te bieden: een oosters klimaat en kleine straatjes waarin de heerlijkste geuren je tegemoet komen. Het is een stad vol geuren en kleuren waar je overal muziek tegenkomt.

De deelnemers, onderverdeeld in groepen, beginnen met het verkennen van de stad. Uitgerust met kaarten en een overzicht met activiteiten hebben ze de kans om deze stad op een uitzonderlijke manier te ontdekken. Moskeeën, kerken en bazaars zijn enkele van de prachtige plekken die je kunt vinden in Istanbul!

Een unieke ervaring!

We geven het team de kans om zichzelf te “verliezen” in het doolhof van de “Grand Bazar”, waar 3500 winkeltjes hun waar aanbieden. Van leer, antieke objecten, souvenirs en plaatselijke specialiteiten tot juwelen en zelfgeweefde kleden, je kunt hier letterlijk alles vinden. Wij bieden jullie de mogelijkheid om plaatselijke specialiteiten te proeven, tradities te leren kennen en contact te leggen met de lokale bevolking.

Istanbul is zeker een stad die inspireert en dit kun je nu ook zelf ervaren! Maak je team sterker met deze leuke activiteit!

 

 

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.