Iglo Bouwen!

 

 

TeamWorking biedt jullie de mogelijkheid om een eeuwenoude traditie uit te proberen die van vader op zoon wordt overgedragen. Stel je eens voor om met je collega’s samen een iglo te bouwen, hoe zou dat eruit komen te zien?

Een iglo is een huis gebouwd van sneeuwblokken waar de Inuit al jaren in wonen. De constructie van een iglo is totaal niet makkelijk: je moet een huis zien te construeren dat bestand is tegen de koude wintertemperaturen met alleen het gebruik van sneeuw. Hoe begin je hieraan?

Hoe wordt deze activiteit uitgevoerd? 

TeamWorking neemt je mee naar de prachtige berggebieden waar de sneeuw geschikt is om mee te werken: de sneeuw moet namelijk compact zijn. De teams worden onderverdeeld in kleinere groepen en worden voorzien van alle benodigde materialen  (sneeuwzagen, messen). Onze professionals zullen jullie de nodige tips geven bij het bouwen van de iglo. Het ontwerp zal natuurlijk komen van de deelnemers zelf! Het is een unieke team building activiteit waarbij de creativiteit en handvaardigheid van de deelnemers op de proef wordt gesteld.

Waar en wanneer wordt deze activiteit georganiseerd?

Wanneer? Tijdens de wintermaanden (februari en maart)

Waar: verschillende locaties in Piemonte, Lombardije, Veneto, Friuli, Toscane, Umbrië en de Aosta Vallei.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.