Excursie in de Sneeuw!

foto ciaspola_compressed

Een avontuurlijke tocht in de bergen met goed gezelschap!

Onze “Sneeuw Excursie” is een echte traditionele winter activiteit die jij met je team in deze mooie omgeving kan beleven. Het is de  uitstekende mogelijkheid om de chaos van de stad even achter je te laten en je te begeven in de stilte van de bossen en het berglandschap.

Wij bieden niet alleen de traditionele “Sneeuw Excursie” in de bossen aan, maar wij bieden ook een “Sneeuw Excursie” met als extra uitdaging een estafette aan.

Bij de traditionele “Sneeuw Excursie” wordt het team begeleid door skileraren, deze zal jullie op een relaxte wandeling meenemen. Bij de “Sneeuw Excursie” met estafette zal een competitie-element worden toegevoegd waardoor het teamgevoel nog meer wordt versterkt! Onze gekwalificeerde skileraren die de omgeving goed kennen zullen voor jullie een route uitstippelen met bijbehorende obstakels. Na een korte introductie zal het team worden onderverdeeld in kleinere teams en vervolgens zal de estafette van start gaan! Elke deelnemer kan zijn conditie testen tijdens deze wedstrijd tegen de andere teams. Begeleid door onze skileraren zullen zij met het team een strategie bepalen om de wedstrijd te winnen.

Wie kan er meedoen aan de “Sneeuw Excursie”?

Doordat deze activiteit twee versies kent is het geschikt voor elk doel: het kan een relaxte manier zijn om met je collega’s tijd door te brengen, maar het kan ook een manier zijn om de competitie in het team aan te wakkeren.

Waar en wanneer kun je deze “Sneeuw Excursie” organiseren?

We zullen de activiteit volledig aanpassen aan de wensen van het team, zodat het goed aansluit op andere activiteiten die zij die dag zullen ondernemen. De tocht kan worden georganiseerd in de skigebieden tijdens de wintermaanden of in de zomer op gletsjers. Afhankelijk van het gebied waar de excursie wordt georganiseerd is het eventueel ook mogelijk om een nachtelijke excursie te doen!

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.