Team Building in Dubai & Abu Dhabi

 

In Dubai en Abu Dhabi hebben wij ons lokale kantoor en vele partners waarmee wij de activiteiten organiseren. Gebaseerd op onze ervaring (minstens 10 jaar) en de kennis van onze partners hebben wij verschillende Team Building activiteiten voor lokale bedrijven en multinationals opgesteld.

              Schattenjacht
              Actie
             Koken
                  Creatief
Urban Game teamworking CSI_Team_Building pasta-cooking-team-building Painting-Team-Building

Wat bieden wij aan:

 Zakenreizen met team building doeleinden

Dubai, de stad die traditie en moderniteit samenbrengt, is de perfecte plek voor onze Team Building Activiteiten. We hebben veel ervaring in het organiseren van leuke reizen die de deelnemers de stad laten verkennen op een actieve en enthousiasmakende manier. We leren je de lokale tradities kennen en het lokale eten proeven. Tijdens deze reis werk je met het hele team aan het versterken van het groepsband.

Team Building Dag voor bedrijven
We bieden ook team building activiteiten aan voor bedrijven die gelokaliseerd zijn in Dubai. Onze activiteiten zijn geschikt voor elk type bedrijf en voor deelnemers vanaf 4 tot 300 personen.

Hieronder is een impressie te zien van een Team Building Activiteit in Dubai:

Team Building Incentive in Dubai van Team Working op Vimeo.

Werk samen aan een sterker team door middel van leuke, grappige en intensieve team activiteiten.

Dubai Luxury Experience

In Dubai bieden wij jullie meerdere luxueuse activiteiten aan, zoals Ferrari Team Building en op prachtige locaties zoals Burj Khalifa en Al Arab. Maak het nu zelf mee!

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.