Luchtballonvaart

mongolfieragruppovolo

We nemen je team graag mee de lucht in!

Vliegen in een luchtballon is een geweldige ervaring en echt de moeite waard! Het geeft je een adembenemend uitzicht, een uniek gevoel van vrijheid en het maakt verschillende emoties in je los. Je zult genieten van deze zwevende reis over het prachtige landschap.

Een uniek moment

Er kunnen 20 mensen aan boord van elke luchtballon, maar geen zorgen: we kunnen jullie het aantal luchtballonnen aanbieden dat nodig is. Wanneer jullie in de lucht zijn kunnen jullie genieten van het adembenemende landschap en kunnen jullie dit moment vastleggen met de al aanwezige fotocamera’s. Wie graag een ontbijt, aperitief of diner aan boord zou willen nuttigen: dit is ook mogelijk! We zullen jullie van uitstekende dienst zijn, met service op maat!

Wie zal jullie begeleiden op dit avontuur?

Zeer professionele piloten met veel ervaring zullen jullie begeleiden op deze fantastische vlucht!

Waar en wanneer kan je vliegen?

Het is mogelijk om zowel in Italië als in het buitenland te vliegen (als de weersomstandigheden dit toelaten). De luchtballonvaart wordt het hele jaar door aangeboden op verschillende tijdstippen die afhangen van het seizoen. In de zomer vliegt men ’s ochtends vroeg of ’s avonds en in de winter vliegt men op de meer centrale uren.

Hoelang duurt een vlucht?

De vlucht duurt ongeveer één uur plus de tijd van het voorbereiden en opruimen van de luchtballon. Wat in totaal ongeveer uitkomt op een duur van 3 uur.

Beperkingen

De mensen die last hebben van hartaandoeningen, rug- of andere gewrichtsproblemen, zwangere vrouwen en kinderen onder de 1,30m mogen helaas niet mee op deze vlucht. Mochten jullie twijfels hebben, vraag dan advies aan uw arts.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.