Inferno in Florence

In Florence, aan het begin van de 14e eeuw, componeerde Dante la Divina Commedia. In dezelfde periode werden er ook heel veel andere Italiaanse meesterwerken gecreëerd. Laten we in deze bijzondere sfeer duiken vol historie, kunst en mysterie met onze nieuwe activiteit: Inferno in Florence.

 

 

De laatste maanden is er veel interesse voor Dante, aangezien de film “Inferno” van Dan Brown net is uitgekomen. Wij van TeamWorking houden erg van mysterie en geheimen, maar we houden ook veel van Schattenjachten. Daarom hebben wij in deze activiteit beide aspecten gecombineerd. Hieronder is de trailer van de film Inferno te zien:

 

 

Inferno in Florence: een gepassioneerd en uniek avontuur

Het is niet genoeg om alleen de film te zien, we willen de film natuurlijk in het echt ervaren! Daarom hebben wij deze nieuwe activiteit “Inferno in Florence” ontwikkeld. In dit Team Building spel hebben we de kans om de hoofdstad van de Renaissance vanuit een mysterieus oogpunt te bekijken. Dante’s eerste lied van la Divina Commedia zal zich verweven met de mysterieuze religieuze sektes, waarover Dante erg veel wist en waarvan hij misschien zelf ook wel deel uitmaakte.

De deelnemers volgen de sporen van Dante door de stad, waarbij ze creatieve opdrachten moeten uitvoeren en raadsels moeten oplossen. Elke groep zal begeleid worden door een van onze coaches. Het zal geen normale stadswandeling zijn, want we zullen naast de meest bekende monumenten ook de meest verstopte en meest bijzondere plekjes leren kennen. Maar bovenal zal het een gezellige, orginele en fantasierijke dag zijn in gezelschap van je collega’s.

Willen jullie de eersten zijn om dit avontuur te beleven? Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.