Segway Tour in Milaan: beleef de stad op een gemakkelijke manier

Segway City Tour

Wil je met bijvoorbeeld je buitenlandse cliënten de stad van mode en design leren kennen op een relaxte manier? Wij bieden jullie nu de mogelijkheid om de stad te leren kennen zonder je benen te vermoeien: Segway Tour in Milaan.

Internationale groepen die van ver komen hebben na een lange vlucht geen zin om een urenlange wandeling te maken om de stad te kunnen zien. Daarom bieden wij jullie deze speciale tour aan, waarbij je je makkelijk kan bewegen door de stad en alle toeristisch hoogtepunten kunt zien. Natuurlijk is het ook nog eens een leuke ervaring!

Een groot succes!

Segway City Tour

Onze Segway Tour heeft Milaan bereikt, waar de deelnemers in een tour alle belangrijkste plekken van de stad laten zien. Voor de deelnemers is het een leuke en enthousiasmerende manier om zich voort te bewegen,waarbij je zeker zult opvallen!

Dit concept kunnen we op verschillende manieren uitvoeren. We kunnen een tour organiseren door de winkelstraten waarbij we de meest chique boutiques langsgaan. We kunnen ook een tour organiseren door de parken van Milaan. Maar bovenal kunnen we natuurlijk een tour organiseren langs alle prachtige monumenten die Milaan te bieden heeft, zoals:  Piazza del DuomoCastello SforzescoArco della Pace, etcetera. We kunnen eventueel ook een tour maken langs de kanalen van de buurt Navigli, deze buurt is ontworpen door Leonardo da Vinci.

 

Niet alleen een stadswandeling, maar ook de Italian Food Experience!

Buiten het bezoek aan de stad, organiseren wij ook Italian Food Experience Activiteiten. Dit zijn activiteiten die te maken hebben met het ontdekken van de Italiaanse keuken. Hiermee beleef je een team building activiteit waarbij je de stad kunt zien én de echte Italiaanse smaken leert kennen in een paar uur.

Aan boord!

Segway Tour in Milaan is een activiteit waarmee de deelnemers de stad op een andere manier kunnen leren kennen. Naast de “Schattenjacht” is dit een effectief instrument om de meest bijzondere plekken van de stad te ontdekken in het gezelschap van je collega’s. Tijdens deze activiteit hebben de deelnemers de kans om elkaar beter te leren kennen, terwijl ze door de stad racen op een Segway.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.