Een cocktail voor het versterken van de team spirit!

Onze activiteit “Cocktails Maken” heeft heel veel succes en enthousiasme opgeleverd. De deelnemers bevinden zich in een warme en feestelijke sfeer en vaak zonder dat ze weten, staat ze een verassing te wachten. Op een gegeven moment ontdekken ze dat de avond niet gewoon een borrel na het werk zal zijn, maar dat ze gaan experimenteren met het maken van cocktails!

Ga de uitdaging aan!

Met behulp van barmannen, leren de deelnemers de basisprincipes voor het bereiden van cocktails. Maar dit is alleen nog maar het begin. Onderverdeeld in teams, moeten ze een cocktail maken, waarbij ze niet alleen moeten letten op smaak maar ook op de presentatie.

Wat zijn de pluspunten van “Cocktails Maken”?

Het is een perfecte manier om mensen te betrekken bij het team, om hun creativiteit te ontwikkelen en om hun communicatievaardigheden te laten verbeteren. Kletsen, het delen van ervaringen en uitwisselen van adviezen zijn de basisingrediënten die ervoor zorgen dat de relaties tussen mensen verbeteren op een leuke manier. Vervolgens is het ook een leuke manier om een competitie te creëren tussen verschillende teams en om ze te stimuleren en motiveren.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.