CSI: Team Building

De activiteit “CSI: Team Building” is gebaseerd op de populaire tv-serie CSI: Crime Scene Investigation. Het samenwerken op een plaats delict is een goede manier om contact tussen collega’s te laten ontstaan en om een groepsgevoel te creëren. Maar natuurlijk zorgt het vooral voor veel plezier!

Het CSI onderzoeksteam

Waarom is “CSI: Team Building” zo populair? Ten eerste omdat deze activiteit in verschillende contexten kan worden ingezet: bijvoorbeeld tijdens een meeting, conventie of een symposium. Bovendien zorgt het zoeken naar de misdadiger voor heel veel lol! Voorzien van alle forensische onderzoeksinstrumenten moeten de deelnemers zich in de zaak verdiepen om zo de moordenaar te vinden.

Laten we beginnen!

Na een korte introductie begint het spel. Door sporenonderzoek en het analyseren van het bewijs moeten de deelnemers een reconstructie maken van de plaats delict.

Aandacht voor detail is een van de belangrijkste elementen van het spel. Elk klein detail kan belangrijk of zelfs bepalend zijn voor het resultaat van het onderzoek! Samenwerking is noodzakelijk om te achterhalen wat er is gebeurd, het is niet mogelijk om het onderzoek alleen uit te voeren. Alleen als al het materiaal wordt onderzocht, al het bewijs wordt geanalyseerd en alle getuigen worden ondervraagd kunnen de teams de waarheid achterhalen. Tijdens deze activiteit leren de teams om feiten van interpretaties te onderscheiden en dit kan ook erg van pas komen tijdens hun werk.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.