Moordend Diner

Een serie van mysterieuze criminele activiteiten wekt angst en paniek op in de stad! Gisterennacht is de directeur van een beroemd hotel vermoord. Om de zaak op te lossen is er een detective aangesteld die de verdachten moet ondervragen. De deelnemers van onze activiteit zullen worden betrokken bij dit “Moordend Diner”. Verdeeld in teams moeten de deelnemers zich verdiepen in de zaak om zo de moordenaar te onthullen. Het doel is om de moordenaar te pakken en hem aan het gerechtshof over te leveren. Het team dat het eerste de zaak oplost wint.

Het “Moordend Diner” is eigenlijk een theaterstuk waarbij  men een zaak moet oplossen door middel van een rollenspel. Dit is een ongewone manier om je collega’s beter te leren kennen en een spannende avond tegemoet te gaan!

 

 

Een simpele, normale avond verandert in een avond vol misdaad

“Moordend Diner” is gebaseerd op een werk van Agatha Christie. De gasten hebben bepaalde aanwijzingen tot hun beschikking waarmee ze de verloop van omstandigheden moeten achterhalen en zo de moordenaar kunnen vinden.

Alle personen zijn verdacht en iedereen weet bepaalde feiten over de misdaad, die ze soms liever niet willen delen… Zullen onze deelnemers ertoe in staat zijn om de moordenaar op te sporen en over te leveren aan het gerechtshof?

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.