Maak je eigen bedrijfslied!

Het doel van deze team building activiteit is het creëren van relaties in het team, waarbij bijvoorbeeld waarden van het bedrijf en emoties van de deelnemers worden geuit in het samen schrijven van een bedrijfslied.

Laat je creativiteit spreken!

Muziek is de enige universele taal, een taal die iedereen spreekt. Het bijzondere van muziek is dat het vaak emoties in ons losmaakt. Ben je benieuwd hoe een artiest de liedjes maakt waarmee hij de wereld verovert?

Het maken van een bedrijfslied is hiervoor een ideale mogelijkheid! Hiermee kunnen de waarden van het bedrijf omgezet worden in muziek. De opzet is simpel: gewapend met pen en papier en de hulp van een muziek expert creëren de deelnemers hun eigen lied. Met behulp van creativiteit, voorstellingsvermogen en emoties wordt een lied samengesteld. Wij kunnen jullie een track aanleveren of jullie hebben de vrijheid om deze zelf te componeren, maar de tekst is in ieder geval jullie creatie.

Er is geen limiet aan het aantal deelnemers, de activiteit zal hoe dan ook een sterk teamgevoel creëren. We bieden zelfs de mogelijkheid om beroemde artiesten bij jullie project te betrekken! Stel je eens voor: je kunt een liedje schrijven met de hulp van je idool! Hij kan antwoord geven op je vragen en zijn ervaring met jullie delen. Dat maakt de ervaring natuurlijk nog unieker!

Deze activiteit kan overal worden gehouden, de keuze is aan jou. Wij geven de voorkeur aan locaties in of in de nabijheid van natuur, bijvoorbeeld een landgoed, maar alles is mogelijk.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.