LipDub: Maak je eigen videoclip!

Muziek, dansen en zingen! Met deze spectaculaire team building activiteit maak je als groep een muzikale videoclip op een bestaand liedje. Jij en je team maken door middel van playbacken en dansen in kostuums een reproductie van het originele liedje. “LipDub: Maak je eigen videoclip!” is niet alleen het maken van een eigen videoclip. Het is een unieke mogelijkheid om je creativiteit te uiten en er een persoonlijke invulling aan te geven. Het zal gegarandeerd een leuke dag met je collega’s opleveren!

 

Wat houdt “LipDub: Maak je eigen videoclip!” precies in?

De deelnemers worden onderverdeeld in subgroepen en elke groep krijgt een stukje van het liedje. Elke groep moet vervolgens een storyboard ontwerpen voor dat deel van de clip. Vervolgens, onder begeleiding van onze coaches, gaat elke groep de performance van hun deel voorbereiden.  Elk team ontvangt bepaalde richtlijnen die zij moeten volgen. Met behulp van deze richtlijnen wordt er een choreografie ontwikkeld die zij moeten performen terwijl zij het liedje playbacken. Er wordt gezorgd voor rekwisieten en accessoires om de performance compleet te maken.

 

Verkleden maar!

lip dubAan het begin van de activiteit, nadat elk team is gevormd en de fragmenten van de video zijn onderverdeeld, mogen de deelnemers kostuums, maskers en accessoires komen uitkiezen. Het kiezen van de outfit kan gebaseerd zijn op persoonlijke smaak, fantasie of een persoonlijke interpretatie van de clip.

Als alle outfits compleet zijn is het tijd voor actie: elk team bereidt zijn choreografie voor. De creativiteit en het voorstellingsvermogen van de groep beïnvloedt hoe de scènes worden vormgegeven: van een polonaise tot het nadoen van beroemde personen, alles is mogelijk!

Uiteindelijk gaat men over tot het filmen van de clip en het resultaat hiervan is een tastbare herinnering aan een geweldige ervaring met het hele team!

 

Pluspunten

Naast dat het een hele leuke en speelse ervaring voor de deelnemers is, levert het ook voordelen op voor het team en het bedrijf.
Voornamelijk is “LibDub: Maak je eigen videoclip!” een perfect instrument om de waarden van het bedrijf te benadrukken. Vervolgens is het een goede manier om de creativiteit naar boven te halen en ruimte te geven aan het verbeeldingsvermogen van de deelnemers. Het kan de relaties en de communicatie tussen teamleden verbeteren en de cohesie in de groep versterken.

Maar op de eerste plaats is plezier gegarandeerd!

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.