De Gekke Professor

Scienziato PazzoIs jouw droom om net als de Doc uit “Back from the Future” een tijdmachine uit te vinden om zo naar het verleden en de toekomst te reizen? Of zou je een ruimteraket willen creëren die je in een paar minuten naar Mars brengt? Of is je doel om de formule te vinden van het drankje van de eeuwige jeugd? Laten we toegeven: we zijn allemaal wel een beetje gek… nu hoeven we alleen nog maar met het hele team los te gaan om allemaal een echte “Gekke Professor” te worden!

Deze wetenschappelijke activiteit bevat chemische en natuurkundige experimenten, het maken van constructies, raadsels en een quiz. Het team zal de geheimen van de wetenschap ontdekken en zal moeten leren om zelf experimenten uit te voeren. Dit allemaal onder supervisie van onze begeleiding en natuurlijk onder compleet veilige omstandigheden.

De activiteit “De Gekke Professor” past niet alleen goed bij een team building dag, maar ook bij een thema feest en team building voor jongeren.

Wij van TeamWorking voelen ons soms ook een beetje een Gekke Professor, kijk maar hoe wij onze lunchpauze doorbrengen in het park!

Wil je in de schoenen stappen van “De Gekke Professor”?  Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.