Schattenjacht in Dubai

 

De “Schattenjacht in Dubai” is een uitstekende mogelijkheid om je collega’s beter te leren kennen terwijl je deze prachtige stad ontdekt. Het ontdekken van bijzondere plekken en het oplossen van raadsels die je in de gelegenheid stellen om meer over de lokale gewoonten te weten te komen, bieden je een unieke kijk op deze stad vol wolkenkrabbers.

Schattenjacht in Dubai is een uniek avontuur!

Onze activiteit is ontwikkeld om het groepsgevoel van het team te verbeteren. De teams krijgen een aantal aanwijzingen en raadsels om op te lossen, waarmee zij de route door de stad kunnen ontdekken. Elk raadsel dat zij oplossen of elke activiteit die zij goed uitvoeren zal hen punten opleveren die van belang zijn bij de eindopdracht.

Het belangrijkste van deze activiteit is dat het team de activiteit als een groep uitvoert. Het team moet samenwerken om het einddoel te bereiken. “Schattenjacht in Dubai” zorgt voor een boost in de creativiteit van de deelnemers en zal nieuwe ideeën stimuleren, maar voornamelijk zal het de relaties in de groep versterken. Deze activiteit zal zeker veel motivatie en plezier opleveren!

Schattenjacht met een iPad?

Wil je deze activiteit nog uitdagender maken? Dan geven wij elk team een iPad mee. Wat zijn de pluspunten van onze Schattenjacht met een iPad?

Dankzij deze technologische toevoeging kunnen de deelnemers:

  • Onderling met elkaar chatten
  • Grapjes met elkaar uithalen (via de iPad)
  • Hints ontvangen
  • Foto’s versturen
  • Video’s bekijken

Maak het zelf mee! Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.