Schattenjacht in Venetië

Venetië is een van de mooiste steden om onze activiteit “Schattenjacht” uit te voeren. Toeristen hebben een oneindige fascinatie voor deze stad en dat komt niet alleen door zijn bijzondere architectuur: de stad bestaat namelijk uit verschillende eilandjes verbonden met bruggetjes waardoor in de hele stad kanalen zijn te vinden. Venetië draagt het verhaal van de “Serenissima” met zich mee en het is de stad van de romantiek. Vandaag de dag is het nog steeds een hele bijzondere en levendige stad dankzij de musea, kunstwerken, het filmfestival en kunstevenementen.

Urban Game VeneziaEn hier eindigt het niet mee! Venetië kent ook een mysterieuze sfeer. Vele antieke legendes en mythen spelen zich hier af, zoals de ontsnapping van Giacomo Casanova uit de gevangenis: Venetië heeft heel veel geheimen om te ontdekken voor wie daar oog voor heeft. Welke locatie is beter voor een schattenjacht dan deze in Venetië waarbij geheimen worden onthuld op een uitdagende manier?

Uitgerust met een kaart en een iPad gaan we alle hoeken van de stad ontdekken. Het is niet een toeristische tour maar we gaan plekken ontdekken die alleen antieke Venetianen kennen en we gaan natuurlijk de echte Venetiaanse Spritz proeven in goed gezelschap! Boek nu dit Venetiaanse avontuur!

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.