Raften in de Sneeuw!

IMG_7684_compressed

 

Geen wilde wateren, maar bevroren sneeuwpistes! Bij “Raften in de Sneeuw” ga je in een rubberenboot de ijsvlaktes af.

Een afdaling met zijn zessen in een speciale rubberen boot, waarbij je soms zelfs een snelheid van 50 kilometer per uur kan bereiken! Ook is het mogelijk om met meer mensen in een rubberenboot te gaan. Dan zal de snelheid natuurlijk omlaag gaan, maar wees gerust: ook dan ga je nog aardig hard de berg af!

Wie kan er mee de boot in?

Deze activiteit is uitermate geschikt voor alle bedrijven met jonge en dynamische werknemers.

Waar kunnen we Raften in de Sneeuw?

Alleen op de pistes die speciaal zijn aangepast voor deze sport. De keuze van de piste is erg belangrijk want met deze rubberenboot is het lastig om te remmen en heb je minder controle. Een aantal ski gebieden in Italië (Trentino) en in Oostenrijk zijn erg geschikt voor deze activiteit.

Is “Raften in de Sneeuw” gevaarlijk?

Het is niet gevaarlijk want alle voorzorgsmaatregelen zijn getroffen. Op elke boot zijn begeleiders aanwezig en het gebruik van helmen is verplicht.

Wanneer kan deze activiteit worden uitgevoerd?

Deze activiteit kan alleen in de wintermaanden plaatsvinden op geschikte pistes.

“Kartonnen Boot in de Sneeuw” Team Building

Wij bieden jullie ook de mogelijkheid om zelf een boot te maken van karton. Het doel is om jullie in een bepaalde tijd en met beperkte hulpbronnen een kartonnen boot te laten maken die geschikt is voor de sneeuw. Het leuke van deze activiteit is dat je met iedereen een boot ontwerpt, creëert en vervolgens uittest op de piste!

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.