Schattenjacht in Florence: 2054

De “Schattenjacht in Florence” kent verschillende versies. Je kunt kiezen uit een opzet gebaseerd op “Inferno” of op “2054”. In beide versies kan de route 2, 3 of 4 uur duren. Voor informatie over de “Inferno” opzet kunt u in het menu op “Inferno in Florence” klikken. We zullen nu wat informatie geven over Schattenjacht in Florence in 2054.

Een terugblik in de geschiedenis

27 oktober 1954 – “Er vliegen twintig abnormale objecten door de lucht en vijftien minuten lang vliegen ze over de belangrijkste monumenten van de stad. Terwijl iedereen er naar staat te kijken, hebben ze niet door wat de aliens echt aan het doen zijn. Zij zoeken iets dat een aantal jaren daarvoor op de aarde is aangekomen.” Waar gaat dit over? Wat verstopt deze bruisende hoofdstad van de Renaissance?

De verhalen die zijn opgenomen in de gids zijn versleuteld, maar het is mogelijk om ze te lezen als je de codes gebruikt die je vindt door middel van het oplossen van puzzels. De puzzels zijn verspreid over de straten, pleinen en monumenten van de stad: het gaat over details die onzichtbaar zijn en die eeuwenlang een geheim hebben bewaard…

De deelnemers van “Schattenjacht in Florence”, ontvangen na de introductie een kaart en een nummer dat ze bellen om de activiteit te beginnen. Wanneer deze activatie is voltooid, ontvangen ze instructies over de pagina’s die ze moeten openen. Wanneer zij het antwoord weten op een vraag moeten zij dit opsturen via SMS. Is het antwoord juist dan krijgen ze de volgende puzzel opgestuurd. Als het antwoord fout is zal het spel langer duren, aangezien ze eerst het goede antwoord alsnog moeten vinden.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Of probeer onze andere activiteit: Inferno in Florence!