Schattenjacht in Rome

danger_of_spanish_stairs_by_misschillo-d499drg

We gaan Rome veroveren! Deze antieke stad is nog altijd voor iedereen even fascinerend! We doen dit op een nieuwe manier: we gaan de stad ontdekken met een echte schattenjacht in gezelschap van je team.

Een route is uitgezet langs alle toeristische attracties waar men een opdracht moet voltooien. Dit en meer uitdagingen die het groepsgevoel stimuleren zullen deel uit maken van deze super leuke en actieve team building activiteit! “Schattenjacht in Rome” is een perfect instrument om je collega’s beter te leren kennen en daarbij ook de meest bekende monumenten van de stad Rome te leren kennen (Colosseum, Sint Pieter Basiliek, Trevi Fontein en de Spaanse trappen)! Dit allemaal op een bijzondere en uitdagende manier.  

 

 

Schattenjacht in Rome: Klaar voor de start? Af!

De deelnemers, verdeeld in groepen, gaan de antieke straatjes van Rome verkennen. Maar dit is alleen nog maar het begin! Ze zullen de stad ontdekken terwijl zij opzoek gaan naar aanwijzingen. Ze lossen onderweg raadsels op en vinden hun route met behulp van een kompas en kaart. Het doel van deze activiteit is om niet alleen de stad te bekijken, maar vooral om met je hele team een leuke dag te beleven en een groepsgevoel te creëren.

Een nieuwe technologische aanpak: Schattenjacht met een iPad

Urban_Game_iPad

De deelnemers van de schattenjacht kunnen ook gebruik maken van een iPad. Dit zorgt voor een hele nieuwe dimensie in deze activiteit. De teams kunnen onderling contact met elkaar hebben, ze kunnen chatten en foto’s en video’s maken en delen. Dit belooft een middag vol gezelligheid, lol en het plezier om samen iets te ondernemen. Schattenjacht met een iPad is een nieuwe en moderne manier om de stad te ontdekken, waardoor deze activiteit nog leuker en interactiever wordt.

De deelnemers hebben de unieke kans om de historische, culturele en gastronomische aspecten van de stad te leren kennen. Je zult zeker weten verliefd worden op deze geweldige stad! Tijdens de schattenjacht hebben de deelnemers de kans om in contact te komen met de plaatselijke bevolking en kunnen ze de culturele gewoontes observeren om zo de lokale tradities te leren kennen.

Gladiator voor één dag!

Nog een nieuwe uitdaging: wat denk je ervan om een gladiator te zijn voor één dag? Beleef deze unieke ervaring! Met “Schattenjacht in Rome” reis je terug in de tijd naar de glorieuze, maar ook bloederige tijd van het Colosseum. Laat je inspireren door de Romeinse veldslagen en vindt de meest originele manier om deze helden te imiteren!

Ben je klaar voor deze uitdaging? Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.