Kruiswoordpuzzel Maken

 

Een uitdaging op grote schaal!

CrossWord TEam Building1

Had jij ooit gedacht dat het maken van een kruiswoordpuzzel ook geschikt zou zijn voor een team building dag? Nee? Voor ons is de kruiswoordpuzzel veel meer dan een simpel spelletje: het is niet alleen uitdagend maar ook erg leuk! De teams moeten de beschrijvingen die speciaal voor hen zijn gemaakt oplossen om zo de puzzel in te vullen en de eindoplossing te krijgen!

De eerste kruiswoordpuzzel werd in de 19e eeuw in Engeland gemaakt. Vervolgens werd het concept “spelen met woorden” populair in de VS, als een serieuze manier om je vrije tijd door te brengen. Onze team building activiteit “Kruiswoordpuzzel Maken” is heel wat meer dan een simpele kruiswoordpuzzel oplossen. Met de vele interactieve en stimulerende opdrachten is het een goede manier om je collega’s beter te leren kennen in een relaxte en leuke sfeer.

Hoe kan “Kruiswoordpuzzel Maken” worden vormgegeven?

  • het kan een team building activiteit op zich zijn
  • het kan een aanvulling zijn op een andere team building activiteit

Een levensgrote kruiswoordpuzzel
CrossWord TEam Building

Natuurlijk kan onze activiteit worden vormgegeven op basis van de persoonlijke voorkeuren van het bedrijf.

Het is een mogelijkheid om de kennis over het bedrijf te testen bij de werknemers. Maar het is ook een leuke manier om je werknemers te bedanken.

Om het “Kruiswoordpuzzel Maken” nog origineler en interessanter te maken hebben we een levensgrote kruiswoordpuzzel (één bij elf meter!) ontworpen.

Deze activiteit geeft de deelnemers de kans om op een leuke en originele manier tijd met elkaar door te brengen. Samenwerking is fundamenteel voor het voltooien van deze enorme puzzel!

Ga deze intellectuele uitdaging aan met onze levensgrote kruiswoordpuzzel!

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.