Met je team Gezond Koken!

 

Healthy CookingWij van TeamWorking zijn ons erg bewust van de impact die onze activiteiten hebben op het milieu en natuurlijk op de gezondheid van onze gasten. Aan de hand van deze visie hebben wij eeen nieuwe activiteit opgericht: “Gezond Koken”. Detox gerechten, vegetarische en veganistische gerechten en het gebruik van producten uit de lokale omgeving: alles wat de natuur en de Italiaanse traditie jullie kan bieden in combinatie met de nieuwste ontwikkelingen van de hedendaagse keuken. Dit zal een culinaire ervaring zijn die goed is voor jullie lichaam en geest!

Het is tijd om een natuurlijke relatie met het voedsel aan te gaan die gezond is en waarbij bovenal tijd wordt genomen om te genieten: “slow cooking”. Bij deze activiteit zal het team ontdekken hoe je simpele gerechten kunt bereiden met de beste en verste ingrediënten waarbij veel aandacht is voor het detail. We willen laten zien dat gerechten ook heerlijk kunnen zijn zonder kunstmatige toevoegingen of producten die veel allergieën opwekken (gluten, gist en lactose). Als je de regels van het slow cooking volgt, kun je elk type gerecht bereiden, simpel maar erg smaakvol! 

Deze activiteit kan worden uitgevoerd op een boerderij, waarbij de producten van deze boerderij zullen worden gebruikt: seizoensgroenten en fruit, verse eieren, volkoren meel enzovoorts. Vervolgens is het ook mogelijk om dit te combineren met een sociaal initiatief, bijvoorbeeld het koken voor een vrijwilligersorganisatie. Hierbij worden of de producten verkocht of ze zullen worden gegeven aan personen die het niet zo breed hebben.

Vervolgens is het ook mogelijk om “Gezond Koken” uit te voeren met glutenvrije, vegetarische of veganistische producten. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.