Werken met naald en draad alleen iets voor vrouwen? Echt niet!

stilista

Wie heeft het verzonnen dat alleen vrouwen achter de naaimachine kunnen zitten? Natuurlijk zijn we gewend om onze moeders en oma’s te zien naaien en breien. Maar dit betekent niet dat mannen het niet net zo goed kunnen!

Mannen doen het beter!

Zijn mannen er beter in dan vrouwen?
Als je denkt aan Valentino, Dolce & Gabbana en Armani lijkt dat inderdaad zo te zijn!
Het is een feit dat de beste modeontwerpers van de wereld mannen zijn. Steeds meer jongens kiezen mode als hun beroep, waardoor de laatste jaren het aantal mannelijke modeontwerpers is toegenomen.

Project Runway!

Geïnspireerd op het TV programma “Project Runway”, hebben wij onze team building “Mode Ontwerpen” ontwikkeld. In het TV programma moeten de deelnemers de concurrentie met elkaar aangaan om de mooiste collecties samen te stellen. De deelnemers krijgen een werkplek en een vooraf vastgesteld budget waarmee ze elke week kleding moeten maken gebaseerd op een thema. Ze worden begeleid door een professionele ontwerper, die ze steunt en in de gaten houdt.

Naald, draad en beginnen maar!

“Mode Ontwerpen” geeft de deelnemers de kans om met het gehele team naald en draad erbij te pakken en zelf kleding te gaan maken. Ze hebben beperkte hulpbronnen en een tijdslimiet, maar ze hebben wel de hulp van een team! De teams worden onderverdeeld in meerdere groepen, waarna ze vervolgens een outfit moeten creëren. Creativiteit, talent, het delen van ideeën en het groepsgevoel zijn de belangrijkste aspecten die nodig zijn om een fantastische collectie neer te zetten!

Wie heeft het meeste talent?

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen!