Heli-Ski Avontuur

Wat denk je van een helikoptervlucht en buiten de piste skieën?

Houd je van de bergen, maar heb je die alleen nog maar verkend tijdens het wandelen? Houd je van vliegen? Heb je er altijd al van gedroomd om in een helikopter te vliegen maar heb je nog nooit de kans gehad?

Wij bieden jullie de kans om de bergen op een andere manier te beleven tijdens deze activiteit. Je gaat de Dolomieten verkennen met een helikoptervlucht en met je ski’s. Dit is een adembenemende ervaring die je tenminste één keer in je leven moet ervaren! 

Wat gaan we doen met de activiteit “Heli-Ski Avontuur”?

Heli-Ski (helikopter + skiën) is een activiteit waarbij je door een helikopter buiten de piste wordt gedropt en daar gaat skiën. Later op de dag wordt je weer opgehaald door een helikopter. Wij bieden je de mogelijkheid om over de Dolomieten te vliegen: het zal zeker een onvergetelijke ervaring zijn om deze bergketen van bovenaf te kunnen zien! Tijdens de introductie met de piloten wordt de route gepresenteerd. Vervolgens wordt door de skileraren uitgelegd waar de pistes liggen en waar men op een veilige manier buiten de piste kan skiën.

Waar en wanneer organiseren wij het Heli-ski Avontuur?

Periode: van december tot maart

Waar: Cortina d’Ampezzo (BL) in de Dolomieten erfgoed van UNESCO

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.