Finger Food Fabriek

La fabbrica del finger food

TeamWorking biedt een fantastische en nieuwe culinaire activiteit aan! De Finger Food Fabriek geeft jullie de mogelijkheid om te experimenteren met de hedendaagse keuken van beroemde chefkoks. Onder begeleiding van onze experts kunnen jullie verschillende types gerechten uitproberen: hapjes, tapas en Finger Food!

 

 

Waarom is Finger Food zo populair?

Door de prachtige look, orginaliteit en de vele keus! Aangezien Italianen een passie hebben voor het “aperitief” is Finger Food een goed alternatief voor een bedrijfsdiner of een koffiepauze tijdens een bespreking. In plaats van een diner aan tafel met verschillende gangen, kan bij deze activiteit iedereen vrij door de ruimte bewegen en kunnen er conversaties ontstaan in kleine en verschillende groepjes. De communicatie is hierdoor vrijer en minder geforceerd, wat zal zorgen voor een goed humeur bij iedereen!

Fabbrica del finger foodDe voorbereiding van Finger Food is een erg creatief proces, waarbij men gebruik kan maken van verschillende vormen en kleuren. Van klassieke mini sandwiches en croissants tot gecompliceerde groentegerechtjes en sausjes geserveerd in glaasjes, alles is mogelijk!

Het combineren van kleuren en smaken is een belangrijk onderdeel van Finger Food. Door het combineren van verschillende smaken en ingrediënten die op het eerste gezicht niet bij elkaar lijken te horen, leren de deelnemers hoe je geheel nieuwe combinaties kan creëren! Maak de gekste combinaties om een unieke nieuwe smaak te ontdekken!

Ten slotte is de originaliteit en de presentatie van het Finger Food fundamenteel: zorg ervoor dat je collega’s het niet kunnen weerstaan om ze te proeven!

Wacht niet langer en neem contact met ons op voor het creëren van je eigen bedrijfsaperitief!