Onderdompeling in een 7000 jaar oude geschiedenis!

Malta

In Malta zal je een 7000 jaar oude geschiedenis ontdekken, maar met onze activiteit beleef je deze in het nu! Malta heeft een verbazingwekkende hoeveelheid aan plekken om te ontdekken. Waar je ook naartoe gaat, de architectuur en het landschap van het eiland zullen je altijd een prachtig panorama bieden. De kleuren zijn adembenemend: de combinatie van honingkleurige stenen tegen de donkerblauwe Mediterraanse Zee.

De eilanden van Malta worden beschreven als een openluchtmuseum. Het unieke van Malta is dat veel van de geschiedenis nog steeds terug te zien is op het eiland. Duik in de Maltese mysterieuze prehistorie, treedt in de voetstappen van St. Paul of zie waar de soldaten van St. John het Christendom versloegen. Met een 7000 jaar oude geschiedenis, is Malta overspoeld door cultuur en historisch erfgoed.

Het verkennen van cultuur en het historisch erfgoed

In Malta zijn er veel gebieden met historisch erfgoed en cultuur die je kunt ontdekken. Wij hebben een innovatieve manier bedacht om dit eiland te leren kennen terwijl je ook veel plezier beleeft met je collega’s: De Schattenjacht. Dit is een team building activiteit, waarin de cultuur en tradities van Malta worden geëxploreerd tijdens een leuke dag met je team.

Ze zullen de meest belangrijke historische en artistieke monumenten zien, zoals het 16e eeuwse meesterwerk Grandmasters’ Palace, waar nu het parlement in zit. Ook bezoeken we de “Sacra Infermeria”, wat nu een conferentiecentrum is.  Bovendien gaan we de St. James Centre for Creativity bekijken – waar nu moderne kunst wordt tentoongesteld. En natuurlijk zullen we een blik werpen in het National Museum of Fine Arts, dat zich bevindt in een Rococo gebouw uit 1570, hier is veel kunst te vinden uit verschillende tijden: van de Renaissance tot aan de moderne kunst.

Laten we Malta samen gaan  verkennen!

Na de introductie, wordt het team in kleine groepen verdeeld. Elk team moet verschillende opdrachten oplossen om uiteindelijk de route als eerste af te leggen.

De Schattenjacht zal bestaan uit

  • raadsels oplossen
  • het aangaan van uitdagingen

We kunnen ook foto of film elementen toevoegen, waarbij deelnemers een foto of video moeten maken om verder te kunnen gaan naar de volgende opdracht. Dit maakt de competitie interessanter en de teams kunnen hierdoor nog meer plezier hebben!

Schattenjacht in Malta biedt je een volledig nieuwe manier om het eiland te bezoeken en het is een goede mogelijkheid om je teamleden beter te leren kennen, je communicatievaardigheden te verbeteren en het groepsgevoel te versterken.

We hebben de Schattenjacht al in heel veel andere steden gespeeld. Malta is onze nieuwste bestemming: ga deze uitdaging aan met ons!

 Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen