Pasta maken

De Italiaanse keuken is wereldberoemd! Wie houdt er nou niet van een lekker bordje Italiaanse pasta? Ondanks alle theorieën die stellen dat Marco Polo de eerste pasta uit China heeft meegebracht, zijn wij Italianen er 100% van overtuigd dat het een Italiaans product is dat in Italië is uitgevonden.

Team building activiteit “Pasta Maken”

Voor deze activiteit verandert de keuken voor een middag in een echte pastafabriek. De deelnemers worden onderverdeeld in groepen en krijgen de mogelijkheid om de technieken van het pasta maken te leren, waarbij de aandacht uitgaat naar de meest bekende pastasoorten. Van ravioli en tortellini in verschillende kleuren en smaken tot normale pasta in al zijn verschillende vormen en maten (er zijn blijkbaar 115 verschillende soorten!). Lijkt je dat niet een echte uitdaging?

Het is zeker een uitdaging, maar het “Pasta Maken” is vooral een manier om een klein deel van de Italiaanse traditie te leren kennen en tegelijkertijd een culinaire dag met je team door te brengen in een informele en relaxte sfeer.

Om de eetlust en nieuwsgierigheid op te wekken kun je hieronder een korte handleiding bekijken over hoe je je pasta wel of niet moet eten!

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.