CREATIEVE TEAM BUILDING

Plannen, uitvoeren en creëren

Het hoofddoel van onze verzameling creatieve team building activiteiten is het stimuleren van de creativiteit en het stimuleren van logisch denken. Daarom hebben wij voor jullie een aantal activiteiten opgesteld, van artistieke en creatieve tot meer wetenschappelijke activiteiten. Dus er is voor ieder wat wils!

De basis van groepswerk is het samen uitdenken van een strategie, het plannen van de aanpak en het uitvoeren van het plan. Even opwarmen met een paar hersenkrakende opdrachten en de deelnemers kunnen aan de slag met de activiteit “De Machines van Leonardo da Vinci”! Bij de meeste van onze activiteiten is de race tegen de klok en de schaarse hulpmiddelen de grootste uitdaging. Er moeten problemen worden opgelost en er worden uitdagingen aangegaan. Pasta Constructies Bouwen, De Machines van Leonardo da Vinci, Zandkastelen Bouwen, Kruiswoordpuzzel Maken, Moordend Diner en De Gekke Professor zijn slechts enkele voorbeelden van onze “Creatieve Team Building” activiteiten!

Ontdek jullie creatieve kant!

Laat de creatieve kant van je collega’s tevoorschijn komen, dit zal de efficientie van het team zeker goed doen! De rechter hersenhelft stuurt namelijk je creativiteit aan, maar deze wordt vaak tijdens het werk niet gebruikt. Hoeveel geweldige ideëen worden er wel niet verspild omdat mensen ze niet durven uit te spreken?

Ontdek de artistieke kant van je collega’s en laat ze hun passie voor constructies ontdekken tijdens een leuke dag met het team! Relaties worden versterkt tijdens deze creatieve activiteiten!

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Onze Creatieve Team Building

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.