Een wolkenkrabber van spaghetti?

Pasta Constructies Bouwen is een activiteit waarme de dag op een mooie en leuke manier kan worden afgesloten. De deelnemers storten zich in een creatieve activiteit waarbij het groepsgevoel versterkt wordt: construeer een wolkenkrabber van spaghetti of andere gekke vormen/gebouwen!

En dan nu pasta, lijm en veel creativiteit!

IMG_9490Nadat de teams hun ontwerp hebben samengesteld kunnen ze dit gaan uitvoeren. Ze beginnen met bouwen van hun steeds hoger wordende constructie. Hoe hoger het gebouw hoe indrukwekkender! Deze activiteit maakt een gevoel voor competitie in de mens los. Sommige teams richten hun aandacht op de hoogte, andere teams concentreren zich meer op de orginaliteit en schoonheid van hun gebouw.

Het eindresultaat? Het eindresultaat is dat iedereen een ander gebouw heeft gemaakt: sommigen hebben echte wolkenkrabbers gemaakt terwijl anderen juist een karakteristieker gebouw hebben geconstrueerd. Allemaal op hun eigen manier hebben ze hun creativiteit geuit tijdens deze competitie tussen de teams!

Veel lol!

Tijdens deze activiteit is er natuurlijk veel ruimte voor plezier, grapjes en commentaar op elkaars creaties, waardoor de sfeer lekker luchtig en gezellig is.

Wacht niet langer en kom “Pasta Constructies Bouwen”!

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.