Team Building met Wijn!

De zomer is bijna voorbij en het is tijd om vooruit te kijken. In de herfst komen de werknemers terug van vakantie en hebben ze een activiteit nodig om weer efficiënt en fris van start te gaan. Wat zou ze kunnen helpen om als team weer bij elkaar te komen? Een Team Building activiteit die perfect bij het seizoen past, om samen te werken maar vooral om samen een leuke tijd te beleven.

Wijn Experience: Team Building met… wijn!

In Italië zijn er veel activiteiten die met wijn te maken hebben Deze activiteiten zijn een leuke manier om team building in Italië te ervaren. In Italië zijn er erg veel wijngaarden en in de herfst begint het seizoen van de druivenoogst. Heb je dit ooit zelf meegemaakt? Of heb je er ooit van gedroomd om te zien hoe druiven worden geperst? Weet jij hoe er van de gestampte druiven wijn wordt gemaakt? Ontdek dit en veel meer in onze “Wijn Experience” activiteiten.

 

Druivenoogst

Vendemmia Team Building in ItaliaMet deze activiteit bezoeken wij een traditionele wijngaard om hier de geheimen van de echte Italiaanse wijnen te ontdekken. We zullen een dag in de buitenlucht beleven, terwijl we genieten van de mooie omgeving en waarbij we in contact staan met de natuur. We zullen ontdekken dat natuurlijke processen meer tijd in beslag nemen dan dat wij gewend zijn in ons drukke leven in de stad. In contact staan met de natuur, met onszelf en onze collega’s zal het groepsgevoel van het team verbeteren en ook bijdragen aan een rustige en relaxte sfeer.

Natuurlijk is er ook plaats voor plezier, aangezien de dag wordt vormgegeven als een dorpsfeest met wijnproeverijen en andere leuke activiteiten.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen!

 

Alchemist

Alchimista Team Building

Als de druiven zijn geoogst en geperst is het tijd voor het maken van de wijn en de raffinage. Op dit moment wordt besloten of de wijn wit, rood of rosé zal worden. Dacht je dat de rode wijn van rode druiven kwam? Fout! Dit en andere geheimen zullen worden verklapt tijdens de Team Building activiteit de “Alchemist”.

In deze activiteit zullen we meer te weten komen over de methoden en recepten van het maken van beroemde wijnsoorten. Net als echte alchemisten zullen we ons eigen, unieke en originele recept ontwikkelen. Wij zullen de chemie van de wijn leren kennen, maar natuurlijk vooral onze eigen wijn proeven.

Ook de combinaties van wijn en eten zijn een interessant onderwerp. Behalve dat vlees wordt gegeten met rode wijn en vis wordt gegeten met witte wijn, zijn er nog veel meer andere dingen die je moet weten!

Zijn jullie nieuwsgierig geworden? Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen!

 

Spelletjes met WijnGiochi con il Vino Team Building

Een ander nieuw concept waarbij wijn wordt gecombineerd met een activiteit is “Spelletjes met Wijn”  Deze activiteit is veel actiever en competitiever dan je zou denken. De focus van deze activiteit ligt op het proeven en leren kennen van geuren en smaken. Naast tests en competities zullen we ook jullie kennis van de Italiaanse en andere wereldberoemde wijnen op de proef stellen.

Wedstrijdjes met heel veel competitie zullen de teams stimuleren om hun beste beentje voor te zetten en als team ervoor te gaan. Er moet niet alleen nagedacht worden maar er moet ook worden gerend! Het beste team zal een prijs winnen, maar natuurlijk wordt iedereen betrokken bij de afsluitende borrel!

Zie hieronder hoe wij deze activiteit hebben beleefd met een groot internationaal bedrijf:

Willen jullie dit meemaken? Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen!