Team Building in Italië!

TeamWorking heeft meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van Team Building activiteiten voor kleine maar ook multinationale bedrijven! We hebben een wereldwijde aanpak! We bieden onze activiteiten aan in landen als Zwitserland, Spanje, Tsjechië, Polen en natuurlijk ons thuisland Italië!

Schattenjacht
Koken
Actie
Creatief
Urban_Game pasta-cooking-team-building CSI_Team_Building Painting-Team-Building

Wij bieden de volgende activiteiten aan:

  • Culineare Team Building: chocolaatjes maken, taart versieren, pasta maken, pizza bakken, sushi maken, wijn experience en cocktails maken
  • Actie Team Building: airsoft team building, teamzeilen, orienteering challenge, survival team building enzovoorts.
  • Schattenjacht Team Building: schattenjacht in Rome, Milaan, Florence, Venetië, Barcelona, Istanbul, Praag, Dubai (eventueel met iPad).
  • Creatieve Team Building kartonnen boot, kruiswoordpuzzel, legoland, actief schilderen, de gekke professor, machines van Leonardo da Vinci, zandkastelen bouwen etc…

Team Working Spot van Team Working op Vimeo.

We zijn je altijd een stapje voor!

1. Ervaring

Zoals al eerder genoemd hebben we heel veel ervaring in het organiseren van Team Building Activiteiten! Tijdens al die jaren hebben we samengewerkt met meer dan 100 bedrijven, voornamelijk farmaceutische en verzekeringsmaatschappijen. We hebben voor lokale en internationale bedrijven met groepen tussen de 4 en 500 personen geweldige Team Building dagen georganiseerd.

2. Wereldwijde Focus

Wij richten ons op de hele wereld met onze activiteiten. We weten dat het belangrijk is om innovatief te blijven, vandaar dat we proberen om steeds weer nieuwe activiteiten aan te bieden. We doen er alles aan om onze klanten tevreden te stellen! We hebben ook vernieuwingen aangebracht in onze bestaande activiteiten, zoals de “Schattenjacht met iPad”.

3. Passie

We zijn niet bang om uitdagingen aan te gaan. We zijn een jong en dynamisch team en samen zoeken we altijd naar nieuwe mogelijkheden om je Team Building Activiteit nóg leuker te maken! Elke maand bieden wij een nieuwe activiteit op onze website aan.

We bieden activiteiten op maat, voor meer informatie of hulp bij het kiezen van de juiste activiteit kunt u contact met ons opnemen.